På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Campus i12

Campus i12

Adress: Kaserngatan 24, 57535 EKSJÖ

Tel 0381-361 20

Tel info@campusi12.se

Telwww.campusi12.se

Campus i12

Att studera på Campus i12

Campus i12 är en liten skola med stora möjligheter. Vi ger de studerande fri tillgång till lokaler och utrustning dygnet runt för att de ska kunna bli så bra som möjligt.

Skolan ligger i två före detta kasernhus med vackra omgivningar och trevliga lokaler. Varje hus och våning har en köksdel där det går att äta sin lunch och det finns tillgång till mikrovågsugnar och kylskåp.

Våra studerande är drivna och engagerade och de får gärna göra egna projekt på sidan om skoluppgifterna. Det kan vara filmer, modeller osv. Mycket av arbetet är praktiskt och många arbeten görs i grupp.

Hur kan en skolvecka se ut?

Antalet dagar med föreläsning/handledning varierar beroende på utbildning. Visuella effekter har i snitt två dagar per vecka, visualiseringsutbildningarna inom arkitektur och inredning har fyra dagar, behandlingspedagogerna tre dagar och IT-Säkerhetstekniker har två och en halv dag.

Dagarna varvas med föreläsningar, handledning och eget arbete. Föreläsarna arbetar ofta i branschen och kommer hit för både kortare och längre tid. De har aktuella kunskaper - alltså den kompetens som branschen och industrin efterfrågar just nu. Ofta går föreläsaren igenom ett moment och sedan får de studrande arbeta med en uppgift under handledning.

Dagar utan föreläsningar innebär självstudier. Vi ser gärna att de studerande arbetar på skolan eftersom där finns andra studerande och möjligheter att hjälpa och lära varandra. På skolan finns också de relevanta programvaror som behövs.

Redovisning av projekt; resultaten redovisas inför de andra i klassen (och ibland även branschfolk eller andra klasser) och får feedback.

Upplägg och planering

Vi använder lärplattformen PingPong, där de studerande ser aktuella kurser och information om vilka moment som krävs för att klara av kursen. Uppgifterna laddas även upp där och vi arbetar alltid med deadlines. På lärplattformen finns även schema, kontakter med mera.

Scheman kan ändras och vi räknar med att våra studerande ser vardagar som arbetsdagar då man skall vara på skolan.

Föreläsningstiderna är oftast kl 8-16 men andra tider kan förekomma i specialfall.

www.campusi12.se

Utbildningar