På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Vuxenutbildningen Piteå

Vuxenutbildningen Piteå

Vuxenutbildningen är en värld full av möjligheter!

Oavsett vilket mål eller vilka förutsättningar du har för studier, är du välkommen till Vuxenutbildningen i Piteå. Här finns miljöer som är stimulerande och anpassade till vuxna, samt personal som hjälper dig hitta en utbildningsinriktning och en studieform som passar dig och din livssituation.

Det finns lärarledd klassrumsundervisning, undervisning på distans eller mix av båda. Det finns teoretiska kurser och yrkeskurser. Det finns kurser med praktiskt lärande i yrkeslivet. Kursstarter för enstaka kurser på grund och gymnasienivå är jämt fördelade över året. De flesta kurser kan du börja läsa var femte vecka. Det finns också hela yrkesutbildningar som startar under året.

Om du saknar någon kurs eller utbildning i vuxenutbildningens utbud, så kan du lämna önskemål om att du tycker det ska finnas.

Piteås vision - det är hit man kommer när man kommer hem - är något vi hoppas och tror att även du som student ska känna när du kommer hit.

Välkommen till vuxenutbildningen!

www.pitea.se

Utbildningar

Digital strateg

Vuxenutbildningen Piteå

Vill du bli den som alla företag vänder sig till för att utveckla digitala affärer? Vill du hjälpa organisationer att förstå hur man använder sociala medier för att stärka relationerna med deras målgrupp? Vill du lära dig allt om det senaste från experter som sociala medie-stjärnan Johanna Ögren, e-handelsgurun Anton Johansson, strategisk rådgivaren Karin Zingmark, kreatören Niklas Berg och antropologen Katarina Graffman?

De digitala tankarna idag kretsar mycket runt smarta telefoner,…

Utbildningsstart:

Påbörjad (2018-08-27)

2019-08-26

Utbildningsslut:

2020-01-10

2021-01-08

Antal poäng:

300 YH-poäng (ca 1,5 år)

Studietakt:

100%

Studieort:

Piteå kommun

Integrationspedagog

Vuxenutbildningen Piteå

Integrationspedagog - ett viktigt yrke för en fungerande integration

Är du en medmänniska som vill se andra människor växa? Har du förmågan att sätta dig in i andra människors situation? Mår du bra av att ta ansvar och dessutom är en god lyssnare? Då ska du söka den här utbildningen - du är nämligen väldigt viktig. Både för de människor som behöver hjälp att bygga sitt nya liv och för det nya samhället vi bygger tillsammans med dem.

Det omfattande flyktingmottagandet i Sverige ställer…

Utbildningsstart:

Påbörjad (2018-08-20)

2019-08-19

Utbildningsslut:

2019-06-14

2020-06-12

Antal poäng:

230 YH-poäng (ca 1,2 år)

Studietakt:

100%

Studieort:

Piteå kommun