På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Affärsinriktad konceptutvecklare

Affärsinriktad konceptutvecklare

Affärshögskolan

Affärsinriktad konceptutvecklare

Affärsinriktad konceptutvecklare – utbildningen för dig som är noggrann, kreativ och tycker om att arbeta i team. Vill du leda arbetsteam och arbeta med affärs- och konceptutveckling från idé till leverans och uppföljning? Då är detta utbildningen för dig!

Vad gör en affärsinriktad konceptutvecklare?
Som affärsinriktad konceptutvecklare driver du olika typer av projekt med syfte att utveckla produkter, tjänster och upplevelser. Du ansvarar för projektet från idé till leverans och uppföljning samt har budgetansvar för att säkerställa lönsamhet. I rollen leder du arbetsteamet och arbetar både strukturerat och kreativt.

Jobba som affärsinriktad konceptutvecklare
Som affärsinriktad konceptutvecklare har du bred kompetens, vilket gör att du har möjlighet att arbeta inom en stor variation av företag, organisationer och branscher. Utbildningens bredd gör även att du kan arbeta i olika yrkesroller efter examen:

  • Affärsutvecklare
  • Konceptutvecklare
  • Marknadskoordinator
  • Produktchef
  • Produktionsledare
  • Projektledare

Utbildningsform och upplägg
Affärsinriktad konceptutvecklare är en yrkeshögskoleutbildning (YH-utbildning) som du läser på heltid på Affärshögskolan i Stockholm under 2 år. Uppskattningsvis är det föreläsning cirka 2-3 dagar per vecka och resten av tiden ägnas åt grupparbeten och självstudier.

Kunskap efter utbildningen
Efter genomförd utbildning kommer du att kunna leda arbetsteam med ett coachande förhållningssätt. Du kommer att ha kompetens att kunna strukturera tankar och idéer i en projektplan, marknadsplan och ekonomiska beslutsunderlag utifrån en affärsidé. Dessutom kan du säkerställa att projektet är realistiskt och genomförbart, men framför allt att det kommer att gynna företagets affärer.

Marknaden är nu mycket het och rekryteringsbehovet stort och det är svårt att matcha sökande till de tjänster vi utlyser. Eftersom efterfrågan på rätt kompetens fortfarande är stor så vill vi samarbeta med Affärshögskolan för att kunna rekrytera rätt kompetens framöver.
Håkan Ozan, KPMG Sverige AB.

Praktiska frågor om utbildningen
Åsa Klockerud
08-549 013 28

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

2019-08-01

Slut

2020-07-31

2021-07-31

Studietakt

100%

Sista ansökn.dag *

2019-04-30

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

Ansök direkt

Affärshögskolan

Laddar...

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Affärsinriktad konceptutvecklare på Affärshögskolan.