På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Film

Shiftleader Hotel

Shiftleader Hotel

Gillar du att jobba med människor? Då är Shiftleader Hotel rätt utbildning för dig.

Gå längre i framtidens bransch
Efter två terminers studier är du kvalificerad att jobba som arbetsledare på ett skift eller på en administrativ tjänst på en driftsavdelning. Med längre arbetslivserfarenhet inom branschen, före eller efter utbildningen, är arbetet som assisterande avdelningschef ett alternativ. Utbildningen ger dig de kunskaper och färdigheter som krävs för att leda det operativa arbetet på en receptions-, konferens- eller housekeepingavdelning. Du får också goda förutsättningar för arbete inom andra delar av turismnäringen.

LIA, där du visar dig för branschen
En stor del av utbildningen består av Lärande I Arbete (LIA). Under 14 veckor kommer du att utbildas på ett företag i branschen där du får möjlighet att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiskt arbete. LIA fördelas över två perioder med olika inriktning som gör att du successivt utbildas och utvecklas inom branschen. I ledningsgruppen sitter representanter från de stora kedjorna, bl a Scandic, Nordic Choice och Radisson Hotel Group men även independenthotell som t ex Hotel Diplomat och Bank Hotel.

Utbildningsledare: 
Marcus Hellström
08-508 402 20

Studietakt

100%

Poäng

200 YH-poäng

Start *

Påbörjad

2020-08-17

2021-08-16

Slut

2020-06-12

2021-06-11

2022-06-10

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Shiftleader Hotel på Frans Schartaus Handelsinstitut.