På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Anläggningsprojektör med BIM-kompetens

Anläggningsprojektör med BIM-kompetens

Handelsakademin

Anläggningsprojektör med BIM-kompetens

Vill du arbeta med ny och innovativ teknik inom anläggningsbranschen?

BIM står för Building Information Modelling. Det används för att skapa och använda digitala modeller i bygg- eller anläggningsprojekt. BIM ersätter i allt större grad traditionella ritningar och handlingar och visas som en digital representation av en byggnad eller anläggning.

Det råder stor efterfrågan på anläggningsprojektörer med kunskaper i CAD/BIM. Det finns idag ett stort behov av denna nya kompetens som innebär att kunna tolka, samordna och använda informationen i de digitala modellerna. Byggbranschen utökar hela tiden sitt användande av BIM. Den nya tekniken i BIM är en revolution som har förändrat byggindustrin de senaste åren och fortsätter att driva branschens utveckling i snabb takt.

Normalt är det tre dagars lektionsbunden tid per vecka. Det kan variera, någon vecka är det fler, någon annan färre. Övriga dagar är för egna studier och ibland gruppuppgifter.

Lärande i arbete (LiA)
Sammanlagt 24 veckor, 2 perioder

Under LIA-perioderna är studenten på heltid på en arbetsplats, man följer arbetsplatsens tider. Det är en oavlönad praktik. Handelsakademin har ett stort register med tidigare LIA-företag som studenterna får som utgångspunkt, men själva jobbet att ta kontakt och ”sälja in sig” gör studenterna i stor utsträckning själva. LIA kan man göra på vilken ort som helst, även utomlands, så länge uppgifterna är i linje med kursplanen och det finns en handledare som vet vad det innebär.

Yrkesroller

  • Anläggningsprojektör
  • Datasamordnare BIM
  • Projektledare
  • BIM-samordnare

Kontakt
Björn Erlandsson
072 - 050 37 26

415 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Påbörjad

Slut

2020-06-12

2021-06-11

Studietakt

100%

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Anläggningsprojektör med BIM-kompetens på Handelsakademin.