På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Frontend Developer

Frontend Developer

Handelsakademin

Frontend Developer

Vill du bli en ”konstnär” på webben och designa effektiva och funktionella hemsidor? Då har vi en efterfrågad och skräddarsydd yrkesutbildning som ger dig kompetens i rollen som t ex Frontend Developer, webbutvecklare, gränssnittsutvecklare.

Gillar du att programmera, nya metoder och problemlösning? Vill du skapa och designa för webben? Då är Frontend Developer något för dig. Du arbetar med det man ser och använder när man surfar på en webbplats. Det gäller att skapa kod för att göra sidorna enkla, lättlästa, snabbladdade och användarvänliga. Men de ska också fungera lika bra oavsett vilken plattform man använder. I den här utbildningen får du kompetens att arbeta som webbutvecklare och med programmering frontend. Som Frontend Developer har du en bra arbetsmarknad, det saknas ca 60000 personer inom IT-området de närmaste åren. Det finns en arbetsmarknad som väntar på dig!
 

Upplägg

Normalt är det två-tre dagars lektionsbunden tid per vecka. Det kan variera, någon vecka är det fler, någon annan färre. Vi har som regel 18 timmar lektionstid per vecka. Övriga dagar är för egna studier och ibland gruppuppgifter.
 

LIA - praktik

Under LIA-perioderna är studenten på heltid på en arbetsplats, man följer arbetsplatsens tider. Det är en oavlönad praktik. Handelsakademin har ett register med tidigare företagskontakter som studenterna får som utgångspunkt, men själva jobbet att ta kontakt och ”sälja in sig” gör studenterna i stor utsträckning själva. LIA kan man göra på vilken ort som helst, även utomlands, så länge uppgifterna är i linje med kursplanen och det finns en handledare som vet vad det innebär. Handelsakademins personal kommer att ha kontakt med handledaren i företaget och vanligtvis gör vi även personliga besök på plats hos studenten på företaget.

Sammanlagt 24 veckor, 2 perioder

  • 12 veckor första perioden
  • 12 veckor andra perioden


Yrkesroller

  • Frontend Developer
  • Frontendutvecklare
  • Webbutvecklare Frontend
  • Webbprogrammerare
  • Gränssnittsutvecklare
  • JavScript-utvecklare


Kontakt
Utbildningsledare
Molly Tagesson
072-050 37 24 alt.. 031-704 67 00

Studietakt

100%

Poäng

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

2020-08-24

2021-08-23

Slut

2021-06-04

2022-06-03

2023-06-02

Ansökan öppnar*

Ansöker stänger*

2019-12-10

2020-05-03

2021-02-02

2021-05-02

Branscher

Data & IT

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

Ansök direkt

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Frontend Developer på Handelsakademin.