På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Film

Arbetsledare - Byggproduktion

Arbetsledare - Byggproduktion

Hermods Yrkeshögskola

Arbetsledare - Byggproduktion

Om du tycker om projektledning och problemlösning är detta en utbildning för dig! Utbildningen ger dig möjlighet att starta en ny karriär eller utveckla en pågående inom en bransch som ökar kraftigt. Som arbetsledare har du översikt över hela processen samt koordinerar och planerar arbetsuppgifter. Du får kunskaper inom bland annat juridik, ledarskap samt om själva byggprocessen.

Innehåll och upplägg

Den här yrkeshögskoleutbildningen har en bred inriktning inom bygg- och anläggningsbranschen med grund i byggproduktion, byggmaterial och byggteknik. Du lär dig även behärska andra områden som ledarskap, kommunikation, entreprenadjuridik, ekonomi och kvalitetssamordning.

Utbildningen baseras på problembaserat lärande, där principen är att förstå problemet och hitta tänkbara lösningar på egen hand eller i grupp. Egen erfarenhet lyfts fram och granskas i ljuset av ny kunskap. Utbildningen består av lärarledd undervisning varvat med projektarbeten, seminarium och gästföreläsningar.

Efter utbildningen

Efter utbildningen har du bred kunskap om byggprocesser samt arbetsledning och kan bland annat arbeta som arbetsledare, platschef, byggledare, arbetsmiljösamordnare, projektledare eller konsult. Vilken roll du hittar beror på storleken på företaget du skall arbeta på.

 

Studietakt

100%

Poäng

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Slut

2020-06-10

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Arbetsledare - Byggproduktion på Hermods Yrkeshögskola.