På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Digital kommunikatör

Digital kommunikatör

JENSEN yrkeshögskola

Digital kommunikatör

Digital kommunikatör inom 2 år!

Är du en person som genuint bryr dig om kommunikation? Som inser att vad som sägs inte är viktigare än hur det tas emot? Har du ett intresse av digitala kommunikationsvägar, exempelvis genom sociala medier? Vet du hur man får folk att lyssna på ett budskap?

I så fall är detta rätt utbildning för dig. En digital kommunikatör känner sig trygg i både sin kommunikationsförmåga och sin digitala kompetens.

Det här blir du
Med den här utbildningen blir du en digital kommunikatör inom offentlig förvaltning. Ditt arbete kommer därmed att gå ut på att hjälpa det offentliga, till exempel myndigheter eller kommuner, med deras kommunikation, i första hand på webben. Som digital kommunikatör arbetar du med att utnyttja nya digitala kanaler för att göra ett arbete som egentligen funnits länge - att nå ut med information. 

Det här får du arbeta med
En digital kommunikatör är hela tiden aktiv och har koll på det som händer. Dels på det som händer rent teknikmässigt, eftersom vilka de mest framgångsrika digitala kanalerna är skiftar med tiden. Men främst för att ständigt ha koll på bra material som kan användas i kommunikationen. En digital kommunikatör har ett omväxlande arbete, som i stor utsträckning går ut på att fånga vad som händer i en verksamhet och paketera detta i ett format som blir greppbart för målgruppen.

Vad innebär distansutbildning?
Denna utbildning är en distansutbildning, men med tio fysiska träffar i Stockholm. I praktiken betyder det att utbildningen i största utsträckning genomförs på distans genom en digital plattform, men att vissa föreläsningar och examinationer kommer att genomföras på plats i Stockholm.

Studietakt

50%

Poäng

200 YH-poäng

Start *

Påbörjad

2020-08-24

Slut

2021-05-28

2022-06-12

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Digital kommunikatör på JENSEN yrkeshögskola.