På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Affärslogistik

Affärslogistik

Är du bra på att planera, genomföra och effektivisera? Då är Affärslogistik en utbildning för dig! Logistik innebär att fatta rätt beslut vid rätt tidpunkt och på så sätt öka företagens konkurrenskraft. Behovet av skickliga logistiker blir allt större, bl a inom branscher som industri, handel, sjukvård och transport.

Logistik är läran om effktiva flöden. Det kan handla både om fysiska flöden, såväl som informations- och ekonomiska flöden. Inom logistiken organiserar och kontrollerar man flöden från råvara till slutkonsument.

Logistik beskrivs ofta med hjälp av dem fem R:en; rätt produkt, på rätt plats, i rätt tid, i rätt kvantitet och i rätt kvalitet. Detta ska dessutom åstadkommas till lägsta möjliga kostnad.

Logistikverksamheten är den funktion som kanske mest påverkar den totala lönsamheten i ett företag. Företagen upplever en ständigt ökande konkurrenssituation med ökade krav på effektivitet, exibilitet och kostnadseffektivitet. Ska svenska företag kunna konkurrera på en internationell marknad, krävs effektiv logistik. Därför behövs skickliga logistiker! 

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Påbörjad

2019-08-01

Slut

2019-06-30

2020-06-12

2021-06-12

Studietakt

100%

Sista ansökn.dag *

Löpande ansökan

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

Ansök direkt

Reportage om utbildningen

Det är en expressleverans in i arbetslivet

Expressleveransen För Daniel Johansson blev yrkeshögskoleutbildningen Affärslogistik verklig...
Läs mer