På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Software developer Embedded systems/ Internet of Things

Software developer Embedded systems/ Internet of Things

Östsvenska yrkeshögskolan

Software developer Embedded systems/ Internet of Things

IoT - Internet of things handlar om små datorer som finns i snart sagt alla prylar i vardagen, i TV:n, bilen och kylskåpet. Från osynliga övervakningssystem till robotar som lär sig spela fotboll. Sverige är ett av de ledande länderna inom IoT. Vi har miljontals prylar uppkopplade och det blir bara mer hela tiden. Den här utbildningen är för dig som brinner för att programmera framtidens tekniska lösningar i form av inbyggda system. En stor del av utbildningstiden arbetar du ute på företag och lär dig rent praktiskt att utveckla funktioner under skalet på t.ex. bilar, sjukvårdsutrustning, säkerhetssystem och mycket annat. Du samarbetar tight med uppfinnare, kreatörer och produktdesigners och hjälper dem att förverkliga deras idéer och koncept. Du är problemlösaren som gör att idéer blir verklighet.

Utbildningen kommer att ske i helt nyrenoverade lokaler i Linköping, där du kommer att ha tillgång till fräscha föreläsningssalar, elektroniklabb och projektrum.

En av våra föreläsningssalar kommer även att vara utrustad med moderna Virtual Reality-enheter, vilket innebär att vi har möjlighet att undervisa vissa moment i spännande VR-miljöer som både resulterar i en häftig upplevelse och ett lärandemoment som kan bidra till att du både minns och lär dig saker ännu bättre. 

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Påbörjad

Slut

2019-06-07

2020-06-12

Studietakt

100%

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Software developer Embedded systems/ Internet of Things på Östsvenska yrkeshögskolan .