På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Film

Digital strateg

Digital strateg

Vuxenutbildningen Piteå

Digital strateg

Vill du bli den som alla företag vänder sig till för att utveckla digitala affärer? Vill du hjälpa organisationer att förstå hur man använder sociala medier för att stärka relationerna med deras målgrupp? Vill du lära dig allt om det senaste från experter som sociala medie-stjärnan Johanna Ögren, e-handelsgurun Anton Johansson, strategisk rådgivaren Karin Zingmark, kreatören Niklas Berg och antropologen Katarina Graffman?

De digitala tankarna idag kretsar mycket runt smarta telefoner, e-handel, virtual reality, den ständiga tillgången till tv och andra medier, samt allt vi gör i sociala nätverk som Facebook, Instagram och Snapchat. Men vad händer härnäst – vilken är nästa trend och hur kommer den att påverka oss?

Den digitala transformationen förändrar allt ifrån hur vi ser på varumärken och hur vi kommunicerar till möjligheterna att göra affärer. Såväl näringslivet som ideell och offentlig sektor behöver digitala strateger som skapar förståelse för nu- och framtiden, samt hur man som organisation hänger med i utvecklingen. De behöver personer som hjälper till i mötet mellan affärer, människor och ny teknik. och verksamhetsutvecklare med fokus på effektivisering och digitala affärer.

I den här YH-utbildningen får du verktygen för att både häng med i den digitala utvecklingen och förutse de kommande trenderna, men också att utveckla affärer och marknadsföring som håller måttet både idag och imorgon.

Utbildningens upplägg
Den lärarledda klassrumsundervisningen omfattar i genomsnitt 15 timmar per vecka, resterande studietid under veckan avser grupparbeten, självstudier, studiebesök etc.

Kan man studera och arbeta samtidigt?
Det är inte ovanligt att många väljer att studera och mer eller mindre yrkesarbeta samtidigt. Denna utbildning är på helfart (100 %) vilket motsvarar 40 timmars arbetsinsats per vecka. Det är därför inte rimligt att man kan lyckas kombinera heltidsstudier med ett arbete på heltid, men det är förstås upp till den enskilde att avgöra.

300 YH-poäng

Start *

Påbörjad

2019-08-26

Slut

2020-01-10

2021-01-08

Studietakt

100%

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD