På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Film

Spelprogrammerare

Spelprogrammerare

The Game Assembly

Spelprogrammerare

Spelprogrammerare på Game Assembly är en utbildning som lär ut C++ med en läroplan skriven av spelutvecklare från branschen. Utbildningen börjar med grunderna i C++ och teoretisk programmering och slutar med avancerad programmering. 50% av utbildningen är individuell utveckling inom programmeringshantverket och 50% gör de studerande spel tillsammans med andra arbetskategorier på The Game Assembly. Alla våra utbildningar genomförs på svenska.

Spelprogrammeringsutbildningen på The Game Assembly ger dig kunskap om de vanligaste datastrukturerna och algoritmerna som används i spelutveckling. Den tillämpade matematiken som du lär dig under det första året kommer att användas under hela utbildningen och utvecklas med tiden. Du lär dig C++-programmering AI, scripting, mjukvaruutveckling och nätverk. Unikt för spelprogrammeringen vid Game Assembly är att du lär dig att utveckla din egen spelmotor som sedan används i de spel du skapar tillsammans med de andra disciplinerna på skolan.

Att arbeta tillsammans i dessa större projekt med hjälp av smidig projektledning är en viktig del av utbildningen. Efter en avslutad utbildning kan studenterna anställas som spelprogrammerare, gameplay-programmerare, tools-programmerare, en nätverksprogrammerare, och även som en mer allmän programmerare i andra företag som inte gör spel.

Kontakt på The Game Assembly
Utbildningsledare Isa Nordén eller malmo@thegameassembly.se

550 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Påbörjad

2019-09-02

2020-09-01

2021-09-01

Slut

2020-04-30

2021-04-30

2022-04-30

2023-04-30

2024-04-30

Studietakt

100%

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

The Game Assembly

Laddar...

The Game Assembly

Laddar...

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Spelprogrammerare på The Game Assembly.