Fyll i det som är viktigt för dig

Utökat sök

Studietakt

Studieform

Utbildningsstart

Utbildningslängd

Övrigt

Din sökning på gav 1366 träffar

Digital marknadsförare

Sälj & Marknadshögskolan

Brinner du för sociala kanaler och kommunikation? Ta då chansen att plugga till Digital marknadsförare.

Om utbildningen
Yh-utbildningen förbereder dig för ett arbete inom digital marknadsföring, med fokus på kommunikation inom digitala, mobila och sociala kanaler. I utbildningen lär du dig bland annat om; optimering och analys av digitala kampanjer, skapande av innehåll och kommunikation, strategi och målgruppsanalys. Vidare lär du dig även alla de viktiga analys- och kampanjverktyg som används ute på marknaden idag.

Denna marknadsföringsutbildning ger dig en bred kunskapsbas och vi förser dig med den teoretiska grund som behövs i kombination med praktiskt lärande. utbildningen innehåller längre praktikperioder vilket ger dig möjligheter att lära dig rollen hands-on ute hos företag. Utbildningen är även framtagen i nära samarbete med näringslivet, vilket innebär att du kan vara säker på en högaktuell kompetens - som efterfrågas!

Efter examen kan du arbeta som exempelvis:

 • Online marketing specialist
 • Digital analytiker
 • Digital specialist
 • Digital marknadsförare
 • Marknadskoordinator
 • Marketing specialist
 • Marketing assistent
 • Media planner
 • Market development director

______________________________________

Har du eventuella frågor om utbildningen? Då är du varmt välkommen att kika in på vår hemsida. Där hittar du kontaktuppgifter till våra utbildningsledare som gärna besvarar alla dina frågor.

Med vänliga hälsningar
/ Sälj & Marknadshögskolan

Utbildningsstart
Påbörjad (2022-08-01)
Påbörjad (2023-01-09)
Utbildningsslut
2024-06-21
2024-12-20
Studietakt
100%
YH poäng
400 YH-poäng (ca. 2.0 år)
Branscher
Data & IT
Ekonomi, admin, sälj
Studieort
Solna kommun
Restplats finns

Lokförare

TCC Sverige AB

Vill du ha en arbetsplats med utsikt över hela Sverige?

Järnvägen har stort behov av utbildade lokförare. För dig som nyutbildad är chansen till arbete efter avslutad utbildning mycket goda! 

Utbildningen varvar teori med tre praktikperioder. 

Arbetsuppgifter
I dina huvudsakliga arbetsuppgifter, utöver att framföra våra tåg säkert och miljöriktigt, ingår klargöring av fordon, växlingsarbete, säkerhetssyning, iordningställande av fordon och bromsprovning.

Under färdens gång har du kontakt med tågpersonalen och gör högtalarutrop för att hålla våra resenärer uppdaterade om trafikläget.

Utbildningsstart
2023-02-06
2023-10-23
2024-02-05
Utbildningsslut
2023-11-30
2024-07-26
2025-01-09
Studietakt
100%
YH poäng
220 YH-poäng (ca. 1.1 år)
Branscher
Transporttjänster

Byggproduktionsledare - Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad

KYH

Utbildningen Byggproduktionsledare inom renovering, ombyggnad och tillbyggnad (ROT) passar dig som drömmer om en ledande roll inom samhällsbyggnad.

Som Byggproduktionsledare inom renovering, ombyggnad och tillbyggnad (ROT) leder du arbetet i byggprojekt och är den som ansvar för hela byggprocessen. Du kommer ha en samordnande roll med kunskap om byggproduktionens alla delar. Inom ROT utgår man från befintliga byggnader och gör en plan utifrån de förutsättningar som finns.

Yrket ställer krav på att du som Byggproduktionsledare har god kännedom om fastigheten och att du inför byggstarten gör en noggrann inventering för att undvika att stöta på stora problem. Du kommer jobba nära boende i fastigheten och fastighetsägare, vilket ställer krav på god kommunikation och planering.

Under Byggproduktionsledare utbildningen rustas du med gedigna kunskaper om renoveringsprojekt, teknisk utveckling och energieffektivisering. Du lär dig specifika kunskaper inom ROT såsom byggnadstekniska lösningar från olika tidsperioder, stambyten, om kulturmiljölagen, energieffektivisering av äldre byggnader och olika renoveringstekniker.

Exempel på yrkestitlar förutom Byggproduktionsledare:

 • Byggnadsingenjör
 • Arbetsledare
 • Projektledare

Behörighet
För att kunna bli antagen till utbildningen behöver du ha gymnasieexamen från Sverige eller annat land. Du behöver även ha minst godkänt betyg i något av de olika särskilda behörighetskurserna nedan:

- Matematik B / Matematik 2

ELLER

- Bygg och anläggning 2

Utbildningsstart
Påbörjad (2021-08-16)
Påbörjad (2022-08-01)
2023-02-27
Utbildningsslut
2023-07-21
2024-06-30
2024-12-20
Studietakt
100%
YH poäng
440 YH-poäng (ca. 2.2 år)
Ansökan öppnar
Öppen för ansökan
Ansökan stänger
2023-02-27
Branscher
Bygg & fastighet

Ledning och samordning av informations- och cybersäkerhet

Företagsuniversitetet AB Yrkeshögskolan (Yh)

Den här utbildningen riktar sig till dig som arbetar med informations- och cybersäkerhet och antingen vill utveckla din kompetens eller står i begrepp att ta ett karriärkliv för att behålla ditt arbete, utvecklas eller gå vidare till nya arbetsuppgifter.

Utbildningen vänder sig även till organisationer som gör en satsning på informationssäkerhet och erbjuder flexibilitet även ur ett arbetsgivarperspektiv tack vare sitt upplägg med en lärarledd undervisningsdag och en självstudiedag per vecka under fyra månader.

Utbildningen pågår i 16 veckor med 1 lärarledd dag/vecka (olika veckodagar) och 1 självstudiedag/vecka

Behörighet:
Tre års yrkeslivserfarenhet (heltid) inom informations- och cybersäkerhetsområdet, eller minst ett års yrkeslivserfarenhet inom området i kombination med relevant eftergymnasial examen eller certifiering.

Utbildningsstart
2023-02-27
Utbildningsslut
2023-06-16
Studietakt
40%
YH poäng
32 YH-poäng (ca. 0.4 år)
Ansökan öppnar
Öppen för ansökan
Ansökan stänger
2023-02-06
Branscher
Data & IT
Säkerhetstjänster
Studieort
DISTANS (Stockholms kommun)

Att bygga en informationssäkerhetskultur

Företagsuniversitetet AB Yrkeshögskolan (Yh)

En utbildning som riktar sig till dig som önskar öka din förståelse och dina färdigheter i hur man bygger en god säkerhetskultur i en organisation, utbildningen är ett tillägg till en redan befintlig bakgrund inom det mer generella och breda informationssäkerhetsområdet. Utbildningsnivån är anpassad för att uppnå den kompetens som arbetslivet efterfrågar.

Studietakt:
Utbildningen pågår i 10 veckor med 10 lärarledda dagar och 10 självstudiedagar.

Behörighet:
För behörighet krävs en sammanlagd yrkeserfarenhet inom säkerhets- och/eller informationssäkerhetsområdet om minst 1,5 år på heltid, eller motsvarande tid på deltid. Kravet på yrkeserfarenhet kan ersättas av komplett utbildningsexamina (yrkeshögskola, universitet, högskola, folkhögskola) från minst 1,5 års heltidsstudier med huvudinriktning på säkerhet där informationssäkerhet har ingått.

Utbildningsstart
2023-03-06
Utbildningsslut
2023-05-12
Studietakt
40%
YH poäng
20 YH-poäng (ca. 0.3 år)
Ansökan öppnar
Öppen för ansökan
Ansökan stänger
2023-02-20
Branscher
Säkerhetstjänster
Studieort
DISTANS (Stockholms kommun)