På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Digital marknadskommunikatör

Digital marknadskommunikatör

Affärshögskolan

Digital marknadskommunikatör

Digital marknadskommunikatör – utbildningen för dig som tycker om att arbeta med kommunikation och marknadsföring och vill lära dig skriva riktigt bra copy, skapa content och webbanalys!

Som digital marknadskommunikatör blir du riktigt vass på intern och extern kommunikation samt onlinemarknadsföring. Det här ut är utbildningen för dig som har öga för detaljer och gärna jobbar kreativt med att utveckla texter och innehåll till webb och print. Som marknadskommunikatör är du en viktig spelare i att utveckla företagets digitala närvaro och onlinemarknadsföring.

Efter examen kan du arbeta med intern och extern kommunikation samt marknadsföring, där du kommer att kunna bli en i kommunikations- och marknadsteamet och söka dig till allt från nischade byråer och privata företag till myndigheter och organisationer.

  • Digital marknadskommunikatör
  • Marknadsförare (analytiker)
  • Marknadsförare (säljare)
  • Marknadskommunikatör
  • Projektledare

Utbildningsform och upplägg
Digital marknadskommunikatör är en yrkeshögskoleutbildning (YH-utbildning) som du läser på heltid på Affärshögskolan i Linköping under 2 år. Uppskattningsvis är det föreläsning cirka två dagar per vecka och resten av tiden ägnas åt grupparbeten och självstudier.

Läs mer på Affärshögskolans hemsida.

400 YH-poäng

Start *

2019-08-26

2020-08-01

Slut

2021-05-21

2022-06-10

Studietakt

100%

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

Affärshögskolan

Laddar...

Affärshögskolan

Laddar...

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Digital marknadskommunikatör på Affärshögskolan.