På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Film

Webbutvecklare .NET CMS

Webbutvecklare .NET CMS

Nackademin

Webbutvecklare .NET CMS

Vill du jobba med att utveckla moderna webbplatser i ett av marknadens mest använda programmeringsspråk?

Som webbutvecklare inom .NET CMS jobbar du med att utveckla avancerade, dynamiska och användarvänliga webblösningar. Utöver dina kunskaper inom utveckling i .NET får du också spetskompetens inom CMS, vilket ger dig möjlighet att jobba med något av de största och mest komplexa publiceringsverktygen i branschen. Det här är utbildningen för dig som gillar kreativ problemlösning, vill ha en bred programmeringskompetens och känna dig säker på att du är eftertraktad på arbetsmarknaden när du tar examen!

Den här utbildningen är öppen för ansökan och sista ansökningsdagen är den 30 april 2019. 

Den här utbildningen ger dig en bred programmeringsgrund inom den väletablerade Microsoftbaserade plattformen .NET. Den passar dig som gillar problemlösning och som vill utvecklas i den riktning som branschen drar. Du lär dig att utveckla komplexa lösningar för webben som är funktionella, användarvänliga och attraktiva för besökaren. Det kan vara allt från olika typer av webbapplikationer till avancerade e-handelssystem.

Inriktningen mot CMS, Content Management System, innebär att du också får en expertis inom webbutveckling med ett webbaserat publiceringsverktyg som gör det enkelt för en redaktör eller administratör att underhålla en webbplats. Med ett CMS kan flera olika användare enkelt logga in och redigera en webbplats innehåll utan att behöva redigera varje sida med ett webbredigeringsprogram. Idag sker webbutveckling till stor del på CMS-plattformar och efterfrågan på webbutvecklare med kombinationen .NET och spetskompetens inom ett eller flera CMS är väldigt stor.

Marknaden – stor efterfrågan på webbutvecklare med CMS-kompetens
I takt med att digitaliseringen i samhället ökar och att tekniken utvecklas och blir allt mer avancerad blir även lösningarna mer komplexa. Efterfrågan på nya webblösningar och kunniga utvecklare fortsätter därför att växa. Webbutvecklingen idag sker till stor del på CMS-plattformar och kompetens inom webbutveckling i .NET i kombination med ett CMS efterfrågas allt mer. En undersökning i Web Service Award visar att .NET-baserade CMS står för 51% av det totala användandet av CMS. Arbetsmarknaden är alltså i stort behov av webbutvecklare inom .NET med inriktning mot CMS.

Yrkesroller efter avslutad utbildning:

 • Webbutvecklare .NET
 • Plattformsutvecklare (CMS)
 • Systemutvecklare

Utbildningen
Efter utbildningen har du en bred programmeringsgrund och kan utveckla komplexa och effektiva webbapplikationer och lösningar för .NET-plattformen. Du kommer att kunna skapa effektiva webblösningar med hjälp av CMS eller med optimerad klientkod med JavaScript och olika aktuella JavaScript-bibliotek. Utöver detta lär du dig även att samarbeta i agila projekt, från kodning till implementation. Du kommer att vara van att arbeta på ett lösningsorienterat sätt, både självständigt och i ett utvecklingsteam.

I utbildningen ingår:

 • Application Lifecycle Management 20 Yh-poäng 
 • CMS-utveckling 40 Yh-poäng 
 • Databasteknik 20 Yh-poäng 
 • Designpatterns 10 Yh-poäng 
 • Examensarbete 30 Yh-poäng 
 • Frontend 1 30 Yh-poäng 
 • Frontend 2 30 Yh-poäng 
 • Introduktion till CMS 10 Yh-poäng 
 • LIA 100 Yh-poäng 
 • Programmering med ASP.NET MVC 1 30 Yh-poäng 
 • Programmering med ASP:NET MVC 2 40 Yh-poäng
 • Programmering med C# 40 Yh-poäng 

400 YH-poäng

Start *

2019-08-19

Slut

2021-06-11

Studietakt

100%

Sista ansökn.dag *

Sen ansökan

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

Ansök direkt

Nackademin

Laddar...

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Webbutvecklare .NET CMS på Nackademin .