På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Internationell transportlogistik

Internationell transportlogistik

Östsvenska yrkeshögskolan

Internationell transportlogistik

Transportbranschen är en bransch i kraftig expansion. Antalet utförda transporter ökar för varje år. Behovet av flexibla, ekonomiska och miljövänliga transporter ökar ständigt vilket också innebär att det ställs nya kunskapskrav på transportlogistikern. Varumarknaden blir alltmer global och det får också till följd att transportarbetet ökar. Effektiva transporter är en förutsättning för tillväxten i vårt samhälle. Som en följd av detta behövs det kunniga och kompetenta transportlogistiker.

Transporter ska planeras så att de blir så effektiva, billiga och miljövänliga som möjligt. Det är din uppgift som transportlogistiker/ projektledare att hitta effektiva och lönsamma lösningar – både utifrån kundens och varuägarens perspektiv. En transportlogistiker kan ha olika roller i ett transportföretag; speditör, transportplanerare, transportledare, transportsäljare.

Det är viktigt att du som transportlogistiker är serviceinriktad, kan överblicka era saker samtidigt, är bra på problemlösning och på att organisera.

Är du beredd att anta utmaningen? 

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Påbörjad

2019-08-26

Slut

2019-05-03

2020-06-12

2021-06-12

Studietakt

100%

Sista ansökn.dag *

2019-04-15

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

Ansök direkt