På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Transportledare - grön logistik

Transportledare - grön logistik

Teknikhögskolan

Transportledare - grön logistik

Ansökan öppnar till hösten

Transportledare Grön Logistik – distansutbildningen för dig som brinner för miljöfrågor, är lösningsorienterad, resultatinriktad och tycker om projektledning.

Vad gör en transportledare?
Som transportledare säkerställer du att alla transporter och all logistik sker på effektivast möjliga sätt med fokus på miljön. Du ansvarar för att projekt inom transport och logistik sker utan problem och att dessa är välfungerande med hänsyn till miljö, effektivitet och kostnad.

Jobba som transportledare
Som transportledare har du ett arbete inom den viktiga och expansiva logistikbranschen. Efter utbildningen kan du arbeta som bland annat:

  • Logistiker
  • Trafikplanerare
  • Transportledare
  • Transportplanerare
  • Transportsamordnare

Utbildningsform och upplägg
Transportledare Grön Logistik är en yrkeshögskoleutbildning (YH-utbildning) som du läser på distans och heltid under 2 år. I början av studietiden kommer det att vara en obligatorisk träff som sträcker sig över två dagar på Teknikhögskolan i Uddevalla.

Kunskap efter utbildningen
Efter utbildningen kan du självständigt samordna och styra gods- och transportflöden ur ett hållbart perspektiv. Du kan utreda olika transportalternativ utifrån ekonomiska, miljömässiga och tekniska aspekter samt tillämpa optimeringsverktyg så som Supply Chain och Lean. Dessutom kan du tolka juridiska dokument inom transportområdet och obehindrat använda branschengelska som kommunikationsverktyg.

Praktiska frågor om utbildningen
Malin Högeteg
0522-66 55 07

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Påbörjad

2020-01-06

Slut

2020-03-20

2020-12-18

2021-12-17

Studietakt

100%

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

Teknikhögskolan

Laddar...

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Transportledare - grön logistik på Teknikhögskolan.