På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Spelanimatör

Spelanimatör

The Game Assembly

Spelanimatör

Spelanimatörs-utbildningen på The Game Assembly har ett fokus på 2D och 3D animation med en läroplan skriven av spelbranschen, Efter fullföljd utbildning blir våra studerande kompetenta 2D och 3D-animatörer för spelbranschen.

Spelanimatörsutbildningen på Game Assembly är en 2D- och 3D-animationsutbildning med en utbildningsplan skriven av spelutvecklare från branschen. Utbildningen börjar med grunderna i 2D och slutar som avancerad 3D-animation. Vi fokuserar mycket på hur vi kommunicerar med rörlig bild eftersom vi är i underhållningsindustrin. 50% av utbildningen är individuell utveckling inom spelanimatörshantverket och 50% gör de studerande spel tillsammans med andra yrkeskategorier på The Game Assembly. Alla våra utbildningar hålls på svenska.

Vad gör en spelanimatör?
En spelanimatör är personen som är ansvarig för animationerna i spelet och ger karaktärer och modeller liv. Det innebär att hen ansvarar för skildringarna av rörelser och beteenden och vad det kommunicerar/berättar i spelet på bäst möjliga sätt.

Spelanimatören arbetar i nära samarbete med de andra yrkeskategorierna inom spelutveckling för att skapa den bästa balansen mellan en sammanhängande rörelse.

På The Game Assembly kommer spelanimatörerna få lära sig bland annat riggning av 3D-modeller vilket innebär att skapa en underliggande struktur, ungefär som ett skelett, för att få passande rörelser för modellen. Se kursplanen i nästa flik så får du en bättre inblick hur utbildningen är uppbyggd.

Kontakta The Game Assembly
Utbildningsledare Isa Nordén eller malmo@thegameassembly.se

550 YH-poäng

Start *

Påbörjad

2019-08-26

Slut

2021-06-12

2022-06-12

Studietakt

100%

Sista ansökn.dag *

2019-06-02

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

Ansök direkt

The Game Assembly

Laddar...

The Game Assembly

Laddar...

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Spelanimatör på The Game Assembly.