På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Technical artist

Technical artist

The Game Assembly

Technical artist

Technical Artist-utbildningen är för dem som har ett intresse för grafik och programmering. En technical artist ser tekniska begränsningar som en utmaning, arbetar med att utveckla verktyg så som animationssystem, shaders och partikelsystem till sina kollegor och finner nöje i att söka lösningar för att förbättra arbetsflöde. Alla utbildningar bedrivs på svenska.

Vad gör en Technical Artist?
Technical Artist-utbildningen är för dem som har ett intresse för grafik och programmering. En technical artist ser tekniska begränsningar som en utmaning, arbetar med att utveckla verktyg så som animationssystem, shaders och partikelsystem till sina kollegor och finner nöje i att söka lösningar för att förbättra arbetsflöde.

Utbildningen håller ett högt tempo och inleds med uppgifter på en relativt hög nivå inom 3D-grafik och arbete inom spelmotorer. En lämplig bakgrund för att ansöka kan vara att du arbetat en del som grafiker eller inom programmering med kunskaper inom 3D-grafik.

Programmet är 1,5 år och kommer infatta scripting, rigging, shaders vfx och spelmotorer. Technical artist-studerande kommer in i spelprojekten när övriga studerande på skolan börjar deras andra år då fokus ligger på 3D-grafik och kommer totalt att skapa 4 spel under sin utbildning. Utbildningen avslutas med ett 20 veckor praktik på ett spelföretag där kunskaperna man tillgodogjort sig på skolan används och förfinas.

Kontakt
Utbildningsledare Isa Nordén eller malmo@thegameassembly.se

300 YH-poäng

Start *

Påbörjad

2019-09-01

2020-09-01

2021-09-01

Slut

2020-02-28

2021-02-28

2022-02-28

2023-02-28

Studietakt

100%

Sista ansökn.dag *

2019-04-30

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

Ansök direkt

The Game Assembly

Laddar...

The Game Assembly

Laddar...

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Technical artist på The Game Assembly.