På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Film

Java Enterprise Utvecklare

Java Enterprise Utvecklare

Yrgo

Java Enterprise Utvecklare

Är du intresserad av programmering, problemlösning och nytänkande?

I vår utbildning får du kompetens för arbete som praktiskt inriktad mjukvaruutvecklare i Java som är ett av världens mest använda programmeringsspråk. Du får bl. a. lära dig objektorienterad programmering, mjukvarudesign, serverprogrammering och databashantering.

Utbildningens fokus ligger på programmering av serversidan, kunskaper som är mycket efterfrågade på arbetsmarknaden, men du får också kunskaper i utveckling av klienter för att kontrollera att system kommunicerar med gränssnittet. Detta gäller såväl datorer som Smartphones och Surfplattor. Utbildningen innehåller klientprogrammering på plattformar som webb, .Net/C#sharp och Android/Java.

Metodiken blir successivt allt mer projektinriktad och ditt eget ansvarstagande ökar alltmer under utbildningstiden. Platser för lärande i arbete (LIA) finns bland annat hos IT- och tekniska konsultföretag. LIA-perioden blir ett perfekt tillfälle att skapa ett värdefullt kontaktnät i branschen.

ARBETSMARKNAD
Efter avslutad utbildning kan du arbeta som bland annat systemutvecklare, javautvecklare eller programmerare. Du möter du en kreativ bransch som befinner sig i ständig utveckling och efterfrågan på programmerare är mycket stor!

Frågor om utbildningen
Anders Norberg
072-240 23 86

Sofia Roosberg
072-554 00 91

Studietakt

100%

Poäng

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Påbörjad

2020-09-07

Slut

2020-05-29

2021-05-28

2022-05-27

Ansökan öppnar*

2020-02-01

Ansöker stänger*

2020-04-15

Branscher

Data & IT

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Java Enterprise Utvecklare på Yrgo.