På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Grit Academy

Grit Academy

Grit Academys utbildningar är skräddarsydda i samarbete med näringslivet för att matcha framtidens arbetsmarknad.

I våra utbildningar ställer vi höga krav och erbjuder utmaningar. Hos oss kommer du att få en gedigen kunskapsfokuserad utbildning och personlig utveckling för att just du ska lyckas. Vi tar vara på kraften hos människor och låter dem växa.

Våra studenter kommer ut i arbetslivet med en adekvat kunskap, rätt verktyg för sin yrkesroll och hög förståelse för sin bransch. Dessutom arbetar vi med att våra studerande ska uppnå personlig utveckling och lära sig de framgångsfaktorer som behövs för att de ska lyckas i sin yrkesroll.

"Alla våra utbildningar leder till arbete där det är höga krav på kunskap, men som också innefattar en hel del personlig frihet att själv styra sitt arbete. Studentens egen förmåga att kunna planera, prioritera och inställning är viktiga faktorer för att klara av yrkesrollen.
Vår tro är att människor är kapabla att bli mer än vad man tror att man kan bli. För att komma dit behövs en gedigen kunskapsorienterad utbildning tillsammans med en förståelse för de verktyg som behövs för att skapa ett framgångsrikt beteende. Det är vår pedagogiska idé – att förena mjukt och hårt, kunskap och beteende."

Eric Badeur, utbildningsanordnare Grit Academy

gritacademy.se

Utbildningar

B2B-säljare

Grit Academy

Vill du att din motivation och personliga utveckling räknas in i utbildningen? Ser du dig som en person som passar för ett yrke där det finns goda möjligheter att utvecklas och avancera? Då är Grit Academys B2B-utbildning något  för dig!

Hösten 2018 startar Grit Academys utbildning för B2B-säljare i Malmö. Det är en utbildning som är skräddarsydd efter arbetslivets behov där du får de rätta kompetenserna för att lyckas. Grit Academys utbildningar innehåller de teoretiska och praktiska…

Utbildningsstart:

Påbörjad (2018-08-27)

2019-08-26

Utbildningsslut:

2020-06-19

2021-06-18

Antal poäng:

400 YH-poäng (ca 2 år)

Studietakt:

100%

Studieort:

Malmö kommun