På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

B2B-säljare

B2B-säljare

Grit Academy

B2B-säljare

Vill du att din motivation och personliga utveckling räknas in i utbildningen? Ser du dig som en person som passar för ett yrke där det finns goda möjligheter att utvecklas och avancera? Då är Grit Academys B2B-utbildning något  för dig!

Hösten 2018 startar Grit Academys utbildning för B2B-säljare i Malmö. Det är en utbildning som är skräddarsydd efter arbetslivets behov där du får de rätta kompetenserna för att lyckas. Grit Academys utbildningar innehåller de teoretiska och praktiska moment som krävs för en examen men lägger även fokus på det som skapar kvalificerade företagssäljare, det som kallas grit: ett vinnande beteende, en ihärdighet som gör att vi arbetar sida vid sida med vår passion och uppnår våra långsiktiga mål. Detta innebär att Grit Academy lägger stor vikt på pedagogik och utvecklingspsykologi för att skapa ett lärande som uppmuntrar till personlig utveckling. 

Som säljare är det viktigt att förstå såväl affärer som människor, vilket är centrala delar i vår utbildning. Säljrollen har förändrats i och med teknisk utveckling samt en ökad konkurrens och prisdumpning på den globala marknaden. Detta har gjort att efterfrågan på säljare ökar, men även så kompetenskraven. Företagssäljare får ta ansvar i allt högre grad över ekonomin på den organisation eller företag de jobbar på, vilket kräver kunnighet kring strategiskt arbete och säljteknik. Att säljyrket har blivit mer kunskapsintensivt skapar arbetsmöjligheter för utbildade företagssäljare.

Grit Academys tvååriga säljutbildning är utformad för att vara en snabb väg in i säljyrket och förbereder studenter på arbete inom en bransch med goda möjligheter att utvecklas och avancera, till exempel till säljledare eller säljchef.

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

2019-08-26

Slut

2020-06-19

2021-06-18

Studietakt

100%

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

Grit Academy

Laddar...