På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Account Manager IT Sales

Account Manager IT Sales

Sälj & Marknadshögskolan

Account Manager IT Sales

IT-branschen efterfrågar säljare med dubbelkompetens

IT-branschen blir allt mer komplex och för att kunna arbeta med försäljning i denna expansiva bransch ställs höga krav på kompetens både inom försäljning och inom teknik. IT-branschen växer och därmed växer även behovet av denna dubbelkompetens.

Utbildningen Account Manager IT Sales förenar IT med försäljning i en härlig mix. Du får det tekniska kunnande som gör dig säker i din roll som företagssäljare.  Du läser kurser inom försäljning och IT som ger dig god insikt i olika områden som är av betydelse hos IT-företag. Du får de verktyg och de kunskaper som du behöver för att göra affärer och för att skapa förtroende och långsiktiga kundrelationer inom IT-branschen.

Med YH-utbildningen Account Manager IT Sales blir du en kvalificerad säljare med teknisk förståelse – en dubbelkompetens som inte många andra har och som väcker uppmärksamhet.

Account Manager IT Sales – unik och eftertraktad utbildning och kompetens
Utbildningen är unik i sitt slag genom att den ger kompetens både inom försäljning och IT. Med utbildningen blir du redo för att kunna agera som professionell B2B-säljare i IT-sammanhang.

Med flera företagsförlagda praktiska kurser s.k. LIA (Lärande i arbete) övar du på din roll som professionell säljare. Du skapar värdefulla kontakter med företag i IT-branschen.

Vem är du som söker YH-utbildningen Account Manager IT Sales?
Du har tidigare kunskap inom försäljning, IT eller ekonomi och vill spetsa din kompetens inom försäljning mot IT-branschen. Har du läst försäljning på gymnasiet eller inom Komvux? Kanske arbetar du med försäljning idag? Utbildningen vänder sig till dig som vill utvecklas och få förståelse för mer avancerade säljuppgifter.

Vad blir du efter utbildningen?
Efter utbildningen kan du arbeta med att sälja lösningar inom IT-området till företag, organisationer och kommuner. Du kommer under utbildningen att få möjlighet att arbetat upp en förmåga att bygga och behålla lönsamma kundrelationer och fördjupad kunskap om säljsamtalets olika faser. Du kommer också att få en specialiserad kunskap i hur man förmedlar affärsnytta med IT till kund samt förståelse för mekanismerna kring ett effektivt samarbete. Allt detta är värdefulla verktyg att ha med sig för att lyckas i sin roll som Account Manager IT Sales.

Kontakt utbildningsledare
Thobias Torstensson
010-142 13 72

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

2019-09-03

Slut

2020-06-12

2021-06-12

Studietakt

100%

Sista ansökn.dag *

2019-04-30

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

Ansök direkt

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Account Manager IT Sales på Sälj & Marknadshögskolan.