På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Film

Ekonomi- och Redovisningskonsult

Ekonomi- och Redovisningskonsult

Yrgo

Ekonomi- och Redovisningskonsult

Utbildningen ger dig den teoretiska kompetens som du behöver för verksamhet som redovisningskonsult, revisionsmedarbetare, skattehandläggare eller ekonomiansvarig inom små- och medelstora företag. Utbildningen ger med viss komplettering den teoretiska kompetens som erfordras för yrkesbeteckningen Auktoriserad Redovisningskonsult

TÄNKBARA ARBETSUPPGIFTER
Löpande bokföring inklusive avstämningar och skattedeklaration. Upprättande av bokslut, årsredovisningshandlingar och inkomstdeklarationer för små och medelstora företag. Medverkan i revisionsarbete, skattehandläggning, löne- och ekonomiadministration, bolagsbildning och bolagsärenden samt ekonomisk konsultation. Controllerarbetsuppgifter som upprättande av för- och efterkalkyler, budgetarbete, finansieringsfrågor, internredovisningsfrågor och analysarbete.

ARBETSMARKNAD
Det finns ett stort behov av arbetskraft med den kompetens som utbildningen ger. Tänkbara arbetsplatser finner du hos redovisningskonsulter, revisionsföretag, ekonomiavdelningar, skatteverket mm. Redovisningskonsulter arbetar dessutom ofta som egna företagare.

Frågor om utbildningen
Mikaela Virkkunen Eliasson
Tel: 031-367 31 94

Emma Nilsson
Tel: 031-367 31 80

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

2019-09-02

2020-09-07

Slut

2019-07-01

2021-05-28

2022-05-27

Studietakt

100%

Sista ansökn.dag *

2019-04-15

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

Ansök direkt

Yrgo

Laddar...

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Ekonomi- och Redovisningskonsult på Yrgo.