På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Film

Butiksledning

Butiksledning

Utbildningen ger dig de kunskaper du behöver för att leda en butik. Du kommer att kunna använda ditt butiksledarskap inom olika områden efter dina egna önskemål och erfarenheter. Antingen kan du arbeta som säljledare, produktområdesansvarig, avdelningsansvarig eller också som butikschef med fullständigt personal- och resultatansvar. Du kommer att få en bred kompetens och kunna inrikta dig mot allt från mode och inredning till fritid och dagligvaror.

Goda framtidsutsikter
Handeln är en stark tillväxtbransch. Samtidigt förändras kompetenskraven för ledarskapet till följd av en ökad globaliserad handel och ny teknik. Personer med kvalificerade kunskaper i butikledning kommer därför att efterfrågas allt mer. Branschen visar stort intresse för utbildningen och skolans nära samarbete med flera butikskedjor garanterar att du får rätt kvalifikationer för din framtida karriär.

Allt du behöver
Utbildningen omfattar tre terminers heltidsstudier varav en tredjedel utgörs av Lärande I Arbete (LIA) i butik.För att ge dig ett helhetsperspektiv inom området butiksledning omfattar utbildningen kurser inom försäljning, ekonomi och ledarskap. Den nära verklighetsanknytningen går som en röd tråd genom hela utbildningen och studiebesök och föreläsare från branschen ingår som mycket viktiga delar i kursprogrammet.

Utbildningsledare:
Marika Grammenos 
08 - 508 402 11

Studietakt

100%

Poäng

300 YH-poäng

Start *

Påbörjad

2020-08-17

2021-08-01

Slut

2021-02-28

2021-12-31

2022-12-31

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

Reportage om utbildningen

Från jeanstjej till stjärnsäljare

Zandra är småstadstjejen som drömde om att bli butikschef men insåg att hon kunde drömma större. ida...

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Butiksledning på Frans Schartaus Handelsinstitut.